Mágnesterápiás készletek. - Medin Kft

MEDIN KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT
Tartalomhoz ugrás

Mágnesterápiás készletek.

Mágnesterápia

Lumina NT készlet

A Biomag® Lumina NT készlet elsősorban egésztest rehabilitációra szolgál. Kitűnően érvényesül az ér- és idegrendszer, valamint általában az anyagcsere befolyásolására is. A kezelés javasolt az izomzat masszázs előtti ellazítása és sportolók fokozott és gyors regenerációja érdekében is.

Lumina FS készlet
A Biomag® Lumina FS készlet a legfejlettebb Biomag applikátorokból álló berendezés. A készlet egy márkavédett 3D párnás applikátort és terápiás lámpával, valamint gyógyító pulzáló mezővel kiegészített AL-16LUM típusú helyi kezelésre alkalmas applikátort tartalmaz.

Lumina MD készlet
A Biomag® Lumina MD készlet igen alkalmas korszerű munkahelyeken - pl. relaxációs sport centrumokban, rehabilitációs központokban és korszerű kórházakban, klinikákon - való használatra, ahol a maximális felszereltség lehetővé teszi az összes igény kielégítését.


Válasszon készlet-kínálatunkból, vagy kérje kimondottan az Ön számára szóló javaslatunkat.


Táska a Lumina MD készlethez

Táska a Lumina ES készlethezTáska a Lumina FS készlethez
Táska a Lumina FR készlethez
Táska a Lumina NT készlethez


A fenti Biomag készletek elsősorban univerzális jellegük és az indikációk széles skálája miatt keresettek a vevők körében.
A vevő kérésére összeállítjuk egyéni igényének megfelelő Biomag mágnesterápiás készülék és applikátorok kombinációját. A Biomag a készülékek és applikátorok legnagyobb választékával rendelkezik a piacon.
Vissza a tartalomhoz